+31(0)40-2870003 Collse Heide 28A 5674VN NL

ProntoXL

LandKostenTijd
Nederland 6 Euro 1 a 2 in werkdagen
België 6 Euro 2 a 3 in werkdagen
Duitsland 6 Euro 2 a 3 in werkdagen

 

De verzending binnen Nederland zal worden verzorgd door PostNL. Wij verzenden alleen met handtekening ontvangst en alleen op het adres wat wordt aangegeven op uw order als verzendadres. Het is dan ook niet mogelijk om het pakket bij de buren te laten bezorgen als dit adres is niet is aangegeven als aflever adres. PostNL beschikt over een tracking systeem op zijn homepage. Met de overdracht van uw bestelling aan de PostNL, krijgt u van ons een e-mail met uw tracking nummer en link naar de track and tracé pagina van PostNL (doorgaans kunt u deze e-mail verwachten op werkdagen tussen 22.00 en 24.00 uur, deze link in uw e-mail werkt dan meestal rond 07.00 uur). Zo kunt u dus altijd kijken naar de actuele status van uw verzonden bestelling.

Na de eerste bestelpoging kunt u www.postnl.nl een eigen aflevervoorkeuren doorgeven voor de tweede bestelpoging.
Voert u geen wijziging door? Dan wordt de zending, volgens onze standaardprocedure, de eerstvolgende dag (uitgezonderd zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het huidige adres.

Verzendkosten

Koopt u een product van ons en besluit u binnen 14 dagen dat u het product toch niet wilt kopen? Dan hoeft u alleen de kosten voor het terugsturen te betalen. U krijgt de bezorgkosten terug als u deze al betaald heeft.
Stuurt u een product terug? En raakt het product kwijt of beschadigd? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de terugzending. Daarom is het verstandig om te vragen naar een 'bericht van ontvangst' als u iets terugstuurt. U vraagt dit bij het postkantoor of de koeriersdienst.
Er zijn verschillende manieren om uw product terug te sturen. Heeft uw product een grote waarde? Dan kunt u het bijvoorbeeld ook verzekerd terugsturen. Vraag bij het postkantoor of koerierdienst wat de kosten hiervoor zijn.