Nike Air Max VG-R - ProntoXL
Nike Air Max VG-R
Afbeelding van Nike Air Max VG-R
Afbeelding van Nike Air Max VG-R
Afbeelding van Nike Air Max VG-R

Nike Air Max VG-R

€ 100,- € 90,-


  • +31(0)40-2870003 Collse Heide 28A 5674VN NL ProntoXL

Omschrijving

Tijd gaat snel — met de Nike Air Max VG-R, een schoen met nieuwe snelheid en Air weet je zeker dat je niet achter zult lopen. Het nieuwe design is geïnspireerd op de Air Max 95 en vernieuwt de vorm met hybride lijnen die zijn geïnspireerd op GT raceauto's en de snelle ademhaling van de chauffeurs. Mesh van monofilament in het bovenwerk zorgt voor extra textuur en ventilatie. De Air demping in de hak zorgt voor een zachte landing. Winnen wordt een eitje als je schoenen een deel van je lichaam zijn.

De golvende designlijnen zijn geïnspireerd op de Air Max 95 en verwijzen naar de beweging van de longen tijdens het ademhalen. De veters en diagonale ondersteuning dienen als de ribben van de schoen. Het design past in de moderne wereld dankzij een strakke, verfijnde vorm die is geïnspireerd op GT raceauto's en een geruite vlag die beweegt in de wind.
Mesh van monofilament in het bovenwerk zorgt voor ventilatie en is geïnspireerd op de binnenkant van auto's. Het materiaal met textuur geeft je look meer diepte.
De Air demping is oorspronkelijk ontwikkeld voor performancegericht hardlopen en is ongelooflijk comfortabel.

De rubberen zool zorgt voor extra grip en stevigheid
Middenzool van foam

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Leverancier
Nike
Fabriekskleur
white/total orange-anthrac
MPN
CK7583-101
Merk
Nike